Våren kommer med Bruvollenstafetten Våren kommer med Bruvollenstafetten

  29.04.2024 Kl.21:27

Nok en gang ser det ut til å bli riktig folksomt på Bruvollen 1. mai.


Vårsol og hyggelig temperatur ser ut til å danne rammen rundt årets Bruvollenstafett onsdag 1. mai. Det er grunn til å vente storinnrykk og høy stemning.

Når disse linjer skrives mandag kveld, er det 22 lag påmeldt til 60-årsjubileumsstafetten. Men arrangørene tar imot etteranmelding helt fram til kl 10.30 onsdag formiddag. Derfor er det godt håp om at årets deltakerantall overstiger fjorårets 24 lag når stafettens faste starter gjennom en årrekke, Rolf Barbakken fra Årnes, fyrer av startskuddene fra kl 11.00.

– Dette er gledelig, sier en begeistret stevneleder Gro-Helen Randem, som sammen med et betydelig antall ivrige medhjelpere har jobbet iherdig de siste ukene med å forberede den tradisjonsrike friidrettsmønstringen.

Kompakt arrangement
– Jeg takker alle som både har bidratt i forberedelsene og som skal i aksjon i ulike roller under onsdagens arrangement for uvurderlig hjelp og bistand. En stor takk også til alle våre sponsorer, som bidrar sterkt til å sikre det økonomiske grunnlaget for at den årlige og populære vårstafetten kan få leve videre, legger hun til.

Bruvollenstafetten 2024 blir et kompakt arrangement. Som det framgår av tidsskjemaet i en annen sak på denne hjemmesiden, går første start kl 11.00. To timer senere settes det punktum med premieutdeling for den åpne klassen, før festen kulminerer med at et tilfeldig deltakende lag trekkes ut til å motta en pengegave på 1500 kroner til bruk for sine medlemmers beste.

Arrangementet blir dessuten krydret med et lynlotteri med flotte gevinster, samt kiosksalg med et bredt og fristende tilbud.

Farvel til banedekket
Baneforholdene på Bruvollen er helt prima om dagen. Samtidig blir stafetten et farvel med den over 70 år gamle løpebanen i sin nåværende form.

Årsmøtet i idrettslaget i mars ga nemlig grønt lys for omlegging av banedekket på den viden kjente arenaen i løpet av sommeren. Naturgresset på fotballbanen skal erstattes med kunstgress, som også vil dekke de to ”halvmånene” på kortsidene – men ikke nok med det. Også løpebanen vil bli belagt med kunstgress, farget i rødt for å skille den ut fra det øvrige arealet.

Neste år vil Bruvollen med andre ord framstå i en helt annen drakt når det igjen inviteres til stafett. Men det får vi komme tilbake til. Nå er det 2024-utgaven som gjelder.

Vel møtt til alle, enten du skal i aksjon med stafettpinnen eller kommer som lagleder, funksjonær eller tilskuer! La oss skape en etterlengtet idrettsfest nå når våren ser ut til å komme med Bruvollenstafetten!
Vis alle nyheter