Marius – tidenes yngste i Bruvollenstafetten Marius – tidenes yngste i Bruvollenstafetten

  02.05.2024 Kl.10:05


Bruvollenstafetten er for både liten og stor. Den to og et halvt år gamle storsjarmøren Marius Weinholdt ga alt på sin 200 meter lange etappe og leverte pinnen i fin stil til Silje Lien Nilsen, mens mamma Hanna applauderte i bakgrunnen.


Med et bredt smil, så smokken nesten falt ut av munnen, avsluttet tidenes yngste deltaker i Bruvollenstafetten etappen sin.

Marius Weinholdt er bare to og et halvt år, men i Bruvollenstafetten er som kjent ingen for liten og ingen for stor. Han gjennomførte den 200 meter lange femteetappen i åpen klasse i upåklagelig stil.– Godt jobba gutten min, sa Mats Weinholdt til familielagets yngstemann Marius, og mamma Hanna var minst like fornøyd.

Sekstetten, som kalte seg Pippigjengen, var i utgangspunktet et familielag, bosatt på Fjuk i Blaker – pappa Mats, mamma Hanna og de to barna Maiken (7) og nevnte lillebror Marius.

De supplerte med to omgangsvenner fra Sørumsand, Lilly Nerheim på åpningsetappen og Silje Lien Nilsen på siste.
- Dette var virkelig moro, konkluderte Mats Weinholdt etter opplevelsen, og det var ikke mulig å være uenig i det.

Løpegjengen fikk et minne for livet – og den minste av dem sjarmerte alle.
Dessuten satte han en rekord i Bruvollenstafettens historie som kan bli vanskelig å slå!


Medalje er spennende, og stjal Marius’ oppmerksomhet da lagbildet skulle tas. Her runder Pippigjengen av den spennende dagen. Bak fra venstre: Lilly Nerheim, Mats, Marius og Hanna Weinholdt. Foran fra venstre: Silje Lien Nilsen og Maiken Weinholdt.

(Mer følger)Vis alle nyheter