Endelig klart for en ny Bruvollenstafett Endelig klart for en ny Bruvollenstafett

  11.08.2022 Kl.20:51

Endelig får vi se en scene som dette igjen på Bruvollen, etter to års ufrivillig avbrekk.

Etter to års koronapause har Blaker Idrettslag igjen gleden av å invitere til vår tradisjonsrike stafett, som før pandemien stoppet oss var blitt arrangert hvert år siden i 1964!

Den har alltid gått om våren, men i år blir det en høststafett. I anledning lagets 100-årsjubileum 10. september, har vi nemlig valgt å legge stafetten inn i markeringen av jubiléet.

Vi ønsker derfor velkommen til den 57. utgaven av stafetten på Bruvollen i Blaker ONSDAG 7. SEPTEMBER KL. 18.00!

Konseptet blir det samme som i årene etter fornyelsen vi gjorde for sju år siden, som vi har fått mange gode tilbakemeldinger på. Det innebærer:

* Stafetten er fortsatt sentrert på og i umiddelbar nærhet av løpebanen.

* I tillegg til den 400 meter lange runden på løpebanen, blir det etablert ei 600 meter lang sløyfe på travbanen og grusbanen like nord for løpebanen.

* Etappelengder på 200, 400, 600 og 1200 meter, og to faste vekslingsfelt, gjør avviklingen av stafetten enkel og publikumsvennlig.

* I stafetten for gutter og jenter blir opplegget det samme som etter endringen i 2019. Dvs fortsatt seks etapper, men nå bare én for klasse 15-16 år, til gjengjeld tre for 13-14 år – samt to for 11-12 år, som før.
OBS-1! Det er fullt mulig for jenter å løpe for guttelag.
OBS-2! Etappefordelingen er den samme for kvinneklassene.

* I voksenstafettene kan lagene disponere sine mannskaper som de vil og med et fritt antall løpere. Hver løper har med andre ord anledning til å løpe to eller flere etapper.

* Åpen klasse er et lavterskeltilbud med en bredest mulig målgruppe – bedriftslag, skoler, foreninger, familier, kameratgjenger osv. I det hele tatt alle som vil – også de som løper i de øvrige stafettene i løpet av dagen – og gjerne blandede lag, men da uten kjønnskvotering.


Vis alle nyheter