Bruvollenstafetten gikk i vasken – for få lag Bruvollenstafetten gikk i vasken – for få lag

  06.09.2022 Kl.14:42

Det blir dessverre ikke noe comeback for Bruvollenstafetten etter pandemien – i hvert fall ikke i år.

Det meldte seg bare fem lag til stafetten, som skulle vært arrangert onsdag kveld 7. september. Det ville ha blitt rene parodien, med startpuljer på ett og to lag. Null sportslig verdi og et skuffet publikum.

Derfor hadde ikke arrangøren noe annet valg enn – svært motvillig – å gå til det tunge skritt å avlyse den tradisjonsrike stafetten, som ble til i 1964 og nå skulle gått av stabelen for 57. gang.

Ekstra trist var det fordi arrangementet skulle vært en del av markeringen av Blaker Idrettslags 100-årsjubileum 10. september.
Dette var også en av årsakene til at stafetten i år ble lagt til høsten, for første gang i historien. Vi hadde også lyst til å teste ut høsten som et alternativt tidspunkt – noe vi hadde fått signaler om fra andre klubber at kunne være spennende.
Likeså en hverdagskveld. Stafetten har jo alltid tidligere gått på 1. mai eller en helgedag rundt den datoen.

Nå blir det en evaluering med tanke på hva vi gjør neste år. Uten å forskuttere noe som helst, ligger det i kortene at vi går tilbake til våren. Den manglende interessen vi nå opplevde tar vi som et tydelig signal om at stafetter som dette fremdeles hører vårsesongen til.
For vi har ikke tenkt å gi oss, tross dette tilbakeslaget!


Vis alle nyheter